BETINGELSER

Levering
og returnering

Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser er gældende for al handel på hjaelpen.com.

Bestilling

Alle bestillinger på hjaelpen.com skal ske som følger:

Indtast dine kundeoplysninger, vælg leveringsform og leveringstidspunkt-

Bekræft at alle oplysninger er korrekte, acceptér vores handelsbetingelser og godkend ordren ved at betale

Betingelser for at kunne benytte hjaelpen.com:

 

Når du lægger varer i kurven, reserverer vi både dit valgte timeinterval og varerne til dig. Hvis du ikke gennemfører din ordre og ikke er aktiv på siden i 20 minutter, vil både varerne i din kurv og dit valgte leveringstidspunkt blive frigivet. Det betyder, at du kan opleve at varer, som du havde lagt i kurven, er blevet udsolgt. Derudover kan du også opleve, at den valgte leveringsform og det valgte leveringsinterval ikke længere er tilgængeligt eller at prisen på levering har ændret sig pga. stor efterspørgsel.

Din bestilling er gennemført, når din betaling er godkendt, og din skærm viser en kvittering. Du er herefter bundet af din ordre (se dog nedenfor under “fortrydelsesret”). Du vil efterfølgende modtage en ordrebekræftelse.

Betaling

Du kan betale med ét af disse betalingskort:

Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron, Maestro, American Express og JCB.

Din betaling hæves, når vi har afsendt din bestilling fra vores lager.

Vi opkræver kun et kortgebyr på erhvervskort og private kort udstedt uden for Danmark. Gebyrsatserne er:

Danske erhvervskort: 1,781%

Erhvervskort udstedt uden for Danmark: 2,958%

Privatkort udstedt uden for EU: 2,958%

 

Priser og betaling

Alle priser på hjaelpen.com er naturligvis inklusiv moms og alle afgifter.

På din ordre vil du også kunne se den pris, vi tager for pakning samt levering hjemme hos dig. Ligesom du vil kunne se evt. gebyr for kortbetaling.

Om køb og betaling

Sikkerhed

Når du handler på hjaelpen.com, skal du benytte et betalingskort. For at beskytte dine kortoplysninger, vil du ved indtastningen af kortoplysninger blive ført over til en betalingsside leveret af DIBS A/S, der er certificeret til at håndtere betalingsdata. DIBS A/S sørger for, at alle oplysninger behandles krypteret, så hverken hjaelpen.com eller andre kan få adgang til dine kortoplysninger.

Gavekort

Gavekort udstedt fra hjaelpen.com kan kun bruges til køb af dagligvarer på hjaelpen.com. Kortet er gyldigt i 1 år fra udstedelsesdatoen og kan ved udløb ikke forlænges. Kortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Kvittering

Når du har godkendt din betaling på hjaelpen.com, vil du få en ordrebekræftelse på mail. Din faktura får du fremsendt elektronisk så snart din ordre er pakket og klar til levering.

Levering

hjaelpen.com leverer i udvalgte postnumre, og vi kontrollerer din adresse, når du bestiller, så vi er sikre på, at du bor i et område, hvor vi leverer.

Når varerne er afleveret på det aftalte sted overgår ansvaret for varerne til dig. hjaelpen.com påtager sig intet ansvar for tyveri, hærværk eller andre hændelser, der måtte overgå varerne efter levering.

Erstatningspolitik

Vi tjekker i forbindelse med ordreafgivelsen, om der er tilstrækkeligt med varer på lager. Ved ordreafgivelsen kontrolleres varelageret to dage frem i tiden. Bestilles der længere frem i tiden, er der risiko for, at varerne vil være udgået på leveringstidspunktet.

 

Reklamation

Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler på varer til husholdningens løbende forbrug i forbindelse med din ordre eller levering, bedes du hurtigst muligt og senest 3 dage fra modtagelse af dine varer kontakte vores kundeservice, via mail eller per telefon, så vi kan rette fejlen.

 

Købelovens regler finder anvendelse på dit køb. Da fødevarer er løbende varer til husholdningen, er der INGEN fortrydelsesret.

Kundeservice

Vores kundeservice kan kontaktes på følgende måder:

 

Telefon: 27 58 27 61

Mail: Kontakt@hjaelpen.com

Se alle vores overskudsråvare

Hjælp råvareproducenter med at mindske madspild i dag!